Golvvågar

I den tunga industrin behövs robusta och exakta vågar med en korrekt viktindikator. Industri-Vågar har samlat ett brett utbud av funktionella golvvågar anpassade för den tunga belastning som förekommer på t.ex. industrier.

I vårt lager hittar du praktiska och lättanvända vågar anpassade för flera syften. Välj en våg som passar din verksamhet och gör ditt jobb enklare. Eftersom de är utrustade med analog eller digital viktindikator kan du vara säker på en korrekt viktbedömning av ditt gods.

Har du en äldre golvvåg som är i behov av upprustning. Vår erfarna personal besitter stor kunskap när det kommer till ombyggnation och renovering av industriella golvvågar.

Golvvågar
Industri-Vågar har samlat ett utbud av golvvågar från stora tillverkare. Här presenterar vi de vanligaste varianterna på golvvågar. Hittar du ingen våg med exakt de preferenser du söker? Kontakta oss! Vi tillverka golvvågar helt enligt önskemål. De flesta vågarna vi vårt sortiment kommer i rostfritt material.

Kapacitet från 100 kg till 30 ton

Golvvågar


Pallvågar
Industri-Vågar erbjuder pallvågar i flera storlekar, kapaciteter och utföranden. Skriv gärna ner dina preferenser i vårt kontaktformulär så har vi möjligheten att erbjuda en produkt som uppfyller alla de krav du ställer!

Pallvågar


Pallyftvågar

Använd en mobil våg för att genomföra en viktuppskattning för dina pallar. Industri-Vågar erbjuder ett utbud av pallyftvågar som snabbt och enkelt flyttas runt i lokalen för att utmäta exakt vikt på ditt gods.

Pallyftvågar